fbpx

Indoor teambuilding

Indoor teambuilding in Amstelveen is de sleutel tot het versterken van jouw teamverband. Bij Fun Center Amstelveen kan je een speciale ruimte huren die specifiek is ontworpen voor indoor teambuilding activiteiten en leuke workshops. Onze locaties zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en comfortabele instellingen, wat zorgt voor een unieke teambuilding ervaring. Onze indoor teambuilding locaties bieden een breed scala aan teambuilding spellen bij ons funcenter. Deze ruimtes ideaal voor het organiseren van diverse teambuilding workshops en unieke activiteiten die de samenwerking en communicatie binnen jouw team bevorderen. Daarnaast bieden wij arrangementen voor teambuilding die speciaal zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Ben je op zoek naar een locatie voor indoor teambuilding in Amstelveen?

Voordelen van indoor teambuilding als bedrijfsuitje

Indoor teambuilding als bedrijfsuitje biedt tal van voordelen. Het is een uitstekende manier om de relaties binnen jouw team te versterken in een ontspannen en plezierige omgeving. Onze indoor teambuilding locaties bieden een reeks aan activiteiten die specifiek gericht zijn op het verbeteren van teamdynamiek. Door onze teambuilding spellen bij ons funcenter te combineren met een leuke en ontspannen setting, wordt de betrokkenheid van teamleden gemaximaliseerd. Daarnaast bieden onze unieke teambuilding workshops, inclusief diverse groepsactiviteiten bij ons funcenter, de perfecte mix van plezier en professionele ontwikkeling, waardoor teamleden nieuwe vaardigheden kunnen opdoen terwijl ze genieten. Onze arrangementen voor teambuilding zorgen ervoor dat elk bedrijfsuitje zowel plezierig als productief is. Bij ons kan je verschillende actieve bedrijfsuitjes organiseren, waaronder:

Andere indoor teambuilding activiteiten

Naast de standaard teambuilding spellen, bieden we ook andere mogelijkheden voor indoor teambuilding tijdens jouw teamuitje. Je kunt bij ons bijvoorbeeld een ruimte huren voor een bedrijfsfeest. Een bedrijfsfeest is een uitstekende gelegenheid om te netwerken en relaties binnen het team te versterken. Het organiseren van een borrel na het werk is ook een vorm van indoor teambuilding die zowel gezellig als nuttig is. Deze informele bijeenkomsten, vaak verrijkt met onze teambuilding spellen bij ons funcenter, bevorderen open communicatie en het delen van ideeën, wat essentieel is voor een goede teamdynamiek.

Ontdek de mogelijkheden en reserveer direct

Ben je op zoek naar leuke locaties voor teambuilding nabij Amstelveen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van teambuilding activiteiten op onze locatie, inclusief onze diverse teambuilding spellen bij ons funcenter. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de beste teambuilding arrangementen en kan je ook informeren over de tarieven. Ontdek hoe onze unieke teambuilding spellen en workshops jouw team kunnen versterken en verenigen met onze op maat gemaakte arrangementen voor teambuilding en reserveer direct!

Openingstijden:

Zondag t/m Donderdag: 10:30– 18:00 uur 
(VOOR GROEPEN EN BEDRIJVEN BOVEN DE 15 PERSONEN OPEN TOT 00.00 UUR)

Vrijdag en Zaterdag: 10:30– 22:00 uur

ALL NIGHT LONG start om 19:00tot 22:00 uur

Kerstavond tot 16.30 uur

1ste kerstdag 12.00 tot 17.00 uur

2de kerstdag van 12.00 tot 17.00 uur

Oudjaarsavond tot 17.00 uur

Nieuwjaarsdag 12.00 tot 17.00 uur

NB. Buiten reguliere openingstijden op aanvraag!

Info@funcenteramstelveen.nl
020 – 44 11 400

Fun Center Amstelveen

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400

 

 

Kom Gezellig Langs: