fbpx

Teamuitje organiseren

Wil je een teamuitje organiseren dat iedereen bijblijft? Bij Fun Center Amstelveen ben je aan het juiste adres voor de leukste teamuitjes. Wij begrijpen dat het organiseren van teamuitjes meer is dan alleen een dagje uit; het is een investering in teambinding en plezier. Met ons diverse aanbod aan activiteiten zorgen we ervoor dat jouw teamuitje organiseren een fluitje van een cent wordt. Bovendien zijn teamuitjes bij ons altijd een unieke ervaring.

Wil je een onvergetelijk teamuitje organiseren in Amstelveen?

Een leuk teamuitje organiseren: plezier en teambuilding gecombineerd

Een leuk teamuitje organiseren doe je niet zomaar. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om een memorabel teamuitje te organiseren met leuke groepsactiviteiten. Onze indoor teambuilding activiteiten zijn ideaal om collega's op een leuke manier dichter bij elkaar te brengen tijdens teamuitjes. Je kunt bij ons terecht voor diverse actieve bedrijfsuitjes waar iedereen aan mee kan doen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld met het hele team lasergamen. Je kunt ook kiezen voor een van onze arrangementen, waarbij een aantal drankjes en hapjes zijn inbegrepen. Wil je het teamuitje afsluiten met een gezellige borrel? Ook daarvoor bieden wij uitstekende faciliteiten. Kortom, een teamuitje organiseren bij ons betekent gegarandeerd plezier en verbinding tijdens elk van de teamuitjes.

Reserveer nu

Ben je klaar om het perfecte teamuitje te organiseren? Maak vandaag nog een reservering bij ons en ervaar zelf hoe eenvoudig en leuk een teamuitje organiseren kan zijn. Of je nu op zoek bent naar een dag vol actie of een ontspannen samenkomst voor je teamuitjes, bij ons vind je precies wat je nodig hebt. Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor teamuitjes te bespreken. Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een onvergetelijk teamuitje!

Openingstijden:

Zondag t/m Donderdag: 10:30– 18:00 uur 
(VOOR GROEPEN EN BEDRIJVEN BOVEN DE 15 PERSONEN OPEN TOT 00.00 UUR)

Vrijdag en Zaterdag: 10:30– 22:00 uur

ALL NIGHT LONG start om 19:00tot 22:00 uur

Kerstavond tot 16.30 uur

1ste kerstdag 12.00 tot 17.00 uur

2de kerstdag van 12.00 tot 17.00 uur

Oudjaarsavond tot 17.00 uur

Nieuwjaarsdag 12.00 tot 17.00 uur

NB. Buiten reguliere openingstijden op aanvraag!

Info@funcenteramstelveen.nl
020 – 44 11 400

Fun Center Amstelveen

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400

 

 

Kom Gezellig Langs: