fbpx

Bedrijfsuitje

Actief bedrijfsuitje

Wil je graag een actief bedrijfsuitje organiseren? Dan zit je bij Fun Center Amstelveel, gevestigd in Amstelveen, zeker op de juiste plek. Met onze activiteiten slaag je gegarandeerd voor een tof bedrijfsfeest van je bedrijf in Noord-Holland. Daarnaast werk je zo ook aan een betere teambuilding. Zo leer je je collega’s op een andere manier kennen! Dit doet de onderlinge verhoudingen goed en het bevordert de werkprestatie van het team. Samen een leuke dag beleven door een actief bedrijfsuitje te organiseren, is dus een goede investering!

Een actief bedrijfsuitje of bedrijfsfeest organiseren

Een actief bedrijfsuitje organiseer je eenvoudig bij ons amusementscenter. Bekijk de verschillende groepsactiviteiten die wij aanbieden en kies je favoriet. Een combi-assortiment behoort ook tot de mogelijkheden, net zoals het gebruikmaken van onze diverse faciliteiten, waaronder een restaurant en bar. Zo stel je gemakkelijk het ideale bedrijfsfeest voor jouw team of afdeling samen. Het organiseren van een actief bedrijfsuitje of een bedrijfsfeest bij ons, slaagt altijd. Vanwege ons ruime aanbod aan activiteiten zit er zeker een geschikt onderdeel voor jou en je collega’s tussen. Huur een feestlocatie af voor een knalfeest of ontdek een van de andere vele mogelijkheden.

Wil jij een actief bedrijfsuitje organiseren om nooit te vergeten? Wij bieden verschillende actieve dagbestedingen aan voor een onvergetelijk bedrijfsfeest:

Met onze activiteiten zorg jij gegarandeerd voor een topdag.

Organiseer het leukste uitje voor je bedrijf

Wil je graag een actief bedrijfsuitje en een gezellige bedrijfsborrel organiseren bij Fun Center Amstelveen? Bekijk dan ons aanbod voor een bedrijfsfeest en kies je favoriete activiteit(en). Je kunt een bedrijfsuitje organiseren door ons te bellen of online te reserveren. Hopelijk verwelkomen we jou en je gezelschap binnenkort op onze mooie locatie met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Bedrijfsuitje Aanvragen:

Openingstijden:

Zondag t/m Donderdag: 10:30– 18:00 uur 
(VOOR GROEPEN EN BEDRIJVEN BOVEN DE 15 PERSONEN OPEN TOT 00.00 UUR)

Vrijdag en Zaterdag: 10:30– 22:00 uur

ALL NIGHT LONG start om 19:00tot 22:00 uur

Kerstavond tot 16.30 uur

1ste kerstdag 12.00 tot 17.00 uur

2de kerstdag van 12.00 tot 17.00 uur

Oudjaarsavond tot 17.00 uur

Nieuwjaarsdag 12.00 tot 17.00 uur

NB. Buiten reguliere openingstijden op aanvraag!

Info@funcenteramstelveen.nl
020 – 44 11 400

Fun Center Amstelveen

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400

 

 

Kom Gezellig Langs: