fbpx

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje of Bedrijfsfeest

Als je graag een actief bedrijfsuitje organiseert, zit je bij Fun Center Amstelveen helemaal goed. Bij ons in Noord-Holland onderneem je tijdens een bedrijfsfeest verschillende actieve en leuke activiteiten met collega’s die bijdragen aan teambuilding. Denk bijvoorbeeld aan lasergamen, karaoke zingen of trampoline springen met naderhand uiteraard een gezellige borrel. Zo leer je je collega’s op een andere manier kennen! Dit doet de onderlinge verhoudingen goed en het bevordert de werkprestatie van het team. Samen een leuke dag beleven door een actief bedrijfsuitje te organiseren, is dus een goede investering!

Een actief bedrijfsuitje of bedrijfsfeest organiseren in Noord-Holland

Een actief bedrijfsuitje organiseer je eenvoudig bij ons indooractiviteitencentrum in Amstelveen. Bekijk de activiteiten die wij aanbieden en kies je favoriet. Een combi-assortiment behoort ook tot de mogelijkheden, net zoals het gebruikmaken van onze diverse faciliteiten, waaronder een restaurant en bar. Zo stel je gemakkelijk het ideale bedrijfsfeest voor jouw team of afdeling samen in Noord-Holland.

Het organiseren van een actief bedrijfsuitje of een bedrijfsfeest bij ons in Amstelveen, Noord-Holland, slaagt altijd. Vanwege ons ruime aanbod aan groepsactiviteiten zit er zeker een geschikt onderdeel voor jou en je collega’s tussen. Ga bijvoorbeeld samen karaoke zingen, indoor lasergamen of trampoline springen met natuurlijk een leuke borrel na afloop. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op bij vragen of reserveer direct

Wil je graag een actief bedrijfsuitje en een gezellige borrel organiseren bij Fun Center Amstelveen? Bekijk dan ons aanbod voor een bedrijfsfeest in Noord-Holland en kies je favoriete activiteit(en). Bel bij vragen naar 020 44 11 400 of stuur een e-mail naar info@funcenteramstelveen.nl. Je kunt een bedrijfsuitje organiseren door ons te bellen of online te reserveren. Hopelijk verwelkomen we jou en je gezelschap binnenkort op onze mooie locatie met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Bedrijfsuitje Aanvragen:

Openingstijden:

Zondag t/m Donderdag: 10:30– 18:00 uur

Vrijdag en Zaterdag: 10:30– 22:00 uur

ALL NIGHT LONG start om 19:00tot 22:00 uur

Kerstavond tot 16.30 uur

1ste kerstdag 12.00 tot 17.00 uur

2de kerstdag van 12.00 tot 17.00 uur

Oudjaarsavond tot 17.00 uur

Nieuwjaarsdag 12.00 tot 17.00 uur

NB. Buiten reguliere openingstijden op aanvraag!

Info@funcenteramstelveen.nl
020 – 44 11 400

Fun Center Amstelveen

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400

 

 

Kom Gezellig Langs: