fbpx

Bedrijfsruimte reserverem in Noord-Holland

Wil jij een bedrijfsfeestruime reserveren voor je bedrijf in Amstelveen of elders in Noord-Holland? Dan zit je helemaal goed bij Fun Center Amstelveen. Heb je iets te vieren? Dan doe je dat natuurlijk door een knalfeest te organiseren. Bij een goed feestje, hoort natuurlijk ook de perfecte ruimte om dit te kunnen vieren. Ontdek daarom meteen wat wij voor je kunnen betekenen als het gaat om een geschikte ruimte voor je feest!

Zoek je de perfecte ruimte voor je bedrijfsfeest?

Organiseer een topfeest door een bedrijfsfeestruimte te reserveren

Staat er binnenkort een speciale viering op de planning en zoek je hiervoor de perfecte ruimte? Door onze bedrijfsfeestruimte te reserveren maak je van jouw feest gegarandeerd een onvergetelijke dag. Organiseer bijvoorbeeld een te gekke bedrijfsborrel met heerlijke hapjes en drankjes. Samen met je collega’s geniet je onbeperkt van onze faciliteiten. Bij ons verveel je je nooit, want hier is alles mogelijk! Wij bieden de perfecte locatie voor je feest.

Maak een onvergetelijke dag die je niet snel vergeet

Bij Fun Center Amstelveen is niets te gek. Er zijn genoeg actieve bedrijfsuitjes te organiseren. Ontdek de arena tijdens een potje lasergamen of doe een wedstrijdje hoogspringen op onze indoor trampolines. Wil je liever je zangkunsten oefenen? Dan kun je een kroegruimte reserveren voor een heerlijk potje karaoke. Zoals je ziet, alles is mogelijk bij ons amusementscenter. Stel de perfecte dag samen door een bedrijfsfeestruimte te reserveren samen met andere activiteiten.

Reserveer een ruimte voor je bedrijfsfeest

Ben jij op zoek naar de perfecte ruimte voor jouw bedrijfsfeest? Zoek dan niet verder, bij ons vind je gegarandeerd alles wat je nodig hebt voor een knalfeest. Op onze locatie zijn er verschillende mogelijkheden als je op zoek bent naar een ruimte. Ontdek daarom snel onze tarieven en reserveer meteen je bedrijfsfeestruimte waar jij samen met jouw collega’s een onvergetelijke dag beleeft.

Openingstijden:

Zondag t/m Donderdag: 10:30– 18:00 uur 
(VOOR GROEPEN EN BEDRIJVEN BOVEN DE 15 PERSONEN OPEN TOT 00.00 UUR)

Vrijdag en Zaterdag: 10:30– 22:00 uur

ALL NIGHT LONG start om 19:00tot 22:00 uur

Kerstavond tot 16.30 uur

1ste kerstdag 12.00 tot 17.00 uur

2de kerstdag van 12.00 tot 17.00 uur

Oudjaarsavond tot 17.00 uur

Nieuwjaarsdag 12.00 tot 17.00 uur

NB. Buiten reguliere openingstijden op aanvraag!

Info@funcenteramstelveen.nl
020 – 44 11 400

Fun Center Amstelveen

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400

 

 

Kom Gezellig Langs: