fbpx

Kinderfeestjes

Organiseer kinderfeestjes bij ons indoor amusementscenter

Kinderfeestjes in ons indoor amusementscenter in Amstelveen organiseren zien er als volgt uit: anderhalf uur lang onbeperkt springen, minimaal één sessie lasergamen, gamen op een groot scherm, XXL tafelvoetbal, poolbiljarten en nog veel meer Fun. Na anderhalf uur gaan de kinderen nog dertig minuten aan tafel om vervolgens lekker frietjes te eten met een snack naar keuze. Tijdens de indoor kinderfeestjes is er onbeperkt limonade. En dit allemaal voor maar € 22,50 per kind! Vier het verjaardagsfeestje van je kind bij ons in Amstelveen.

Een onvergetelijk kinderfeestjes bij ons indoor amusementscenter

Bij ons beleef je gegarandeerd een geslaagd verjaardagsfeestje. Kies uit een ruime keus aan groepsactiviteiten en maak het feest compleet met een kidsgoodiebag, die voor € 6,50 bij te bestellen is. In deze goodiebag zitten leuke gadgets om mee te spelen, snacks, popcorn en een drankje. Gripsokken zijn verplicht wanneer je een kinderfeestje in ons indoor amusementscenter wilt organiseren. Deze koop je voor €2,50! Deze sokken zijn bij de goodiebag al inclusief.

Neem je eigen taart mee naar het kinderfeestje dat je bij ons kunt organiseren

Wil je een eigen taart meenemen naar het verjaardagsfeestje bij ons all-in center? Hieperdepiep, ook dat is mogelijk! Wij rekenen €8,50 voor de bordjes en de afwas. Je geniet dus van pure beleving! Breng je kinderen gewoon naar Fun Center Amstelveen en wij ontzorgen je tijdens het indoor kinderfeestjes op onze locatie! Hebben de kinderen veel plezier en wil je het als ouder stiekem ook proberen? Dat kan! Meld je dan even bij de bar op onze locatie.

Welke activiteiten zijn te organiseren bij een indoor kinderfeestje?

Als je je verjaardagsfeestje wilt vieren, zijn er verschillende activiteiten mogelijk:


Daarnaast kun je ook kiezen uit games, films, poolbiljart en een feesttafel. Je geniet van dertig minuten onbeperkt limonade, friet en een snack naar keuze.

Is zingen helemaal jouw ding? Ga dan helemaal los in de Karaoke Party Room! Combineer het bovenstaande verjaardagsfeestje in Amstelveen met één extra uur karaoke voor € 10 per persoon met een minimum van acht personen.

Karaoke Party (8+) tijdens een verjaardagsfeestje

Houd jouw kind van zingen? Ga dan helemaal los in de Karaoke Party Room. Combineer je kinderfeestje met één uur extra karaoke. En dit slechts voor €10 per persoon met een minimum van acht personen. Je wilt natuurlijk het perfecte indoor kinderfeestje organiseren door gezellig te zingen en feesten.

Boek het leukste verjaardagsfeestje bij ons

Wil jij een geweldig indoor kinderfeestje organiseren bij Fun Center Amstelveen? Dan zijn er heel wat mogelijkheden beschikbaar. Ontdek de leukste activiteiten en bijbehorende tarieven. Het is ook mogelijk om verschillende activiteiten met elkaar te combineren. Zo slaagt elk verjaardagsfeestje!

FAQ

Jumpen is springen op trampolines. Funcenter Amstelveen staat bekend om meer dan 30 aaneengeschakelde trampolines, tumblingbaan en foampit. De trampolines zijn voor elk niveau en elke leeftijd vanaf 5 jaar.

Ja. Het dragen van Jumpsokken is verplicht voor iedereen die de trampolines betreedt, dus ook als je niet actief gaat Jumpen. De redenen hiervoor zijn veiligheid en hygiëne. Jumpsokken zijn verkrijgbaar aan de bar voor €2,- per paar in verschillende maten.

Je springt het beste in gemakkelijke sportkleding. Trek kleding aan waarin je soepel kunt bewegen en waar geen knopen, ritsen of scherpe onderdelen aanzitten. Denk hierbij aan een sportoutfit, joggingbroek en T-shirt. Verder draag je Jumpsokken, deze neem je mee van huis of de verkrijgen bij de bar.

Het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen. Maar in onze horeca vind je een uitgebreid aanbod.

Nee, niet op elk tijdstip. We werken met tijdsblokken van 1,5 uur. De tijdsblokken starten om 10.30, 12.00, 13.30, 15.00 en 16.30 uur.

Indien de ouders/ begeleiders niet mee het trampoline veld op gaan om mee te Jumpen en lasergame, dan hoeven zij ook geen entree te betalen. Ouders en begeleiders zijn van harte welkom in het horeca gedeelte van ons park, waar zij onder het genot van iets te eten of te drinken uitzicht hebben op het trampolinepark.

Ja, we hebben de mogelijkheid om, om te kleden in de kleedkamers.
Nee, we hebben geen kluisjes.

Voor elke reservering geldt, dat als u een reservering maakt u een x aantal plekjes op de trampoline reserveert. Dat betekend dus dat er meerdere personen/groepen op de trampoline aanwezig zullen zijn.

Ja, de beneden verdieping is rolstoelvriendelijk.

U kunt telefonisch een reservering maken en bij aankomst van de reservering betalen met pin of cash.

All-In €15,50 zijn 1,5 uur de activiteiten, het kinderfeestje €21,- is een aanvulling op het All-In pakket. Voor €21,- p.p. krijgen de kids frietjes, een snack naar keuze (kipnuggets, kaassoufflé, frikandel), onbeperkt limonade en een feesttafel.

Een sessie lasergame duurt 20 min inclusief uitleg en score. Het spel zelf duurt 12 min. Wij adviseren een minimale leeftijd van 7 jaar. Kinderen jonger dan 7 jaar kunnen het lasergamen als spannend en eng ervaren.

Dat kan binnen een tijdsblok. De prijs hiervoor is €15,50 p.p.

Openingstijden:

Zondag t/m Donderdag: 10:30– 18:00 uur 
(VOOR GROEPEN EN BEDRIJVEN BOVEN DE 15 PERSONEN OPEN TOT 00.00 UUR)

Vrijdag en Zaterdag: 10:30– 22:00 uur

ALL NIGHT LONG start om 19:00tot 22:00 uur

Kerstavond tot 16.30 uur

1ste kerstdag 12.00 tot 17.00 uur

2de kerstdag van 12.00 tot 17.00 uur

Oudjaarsavond tot 17.00 uur

Nieuwjaarsdag 12.00 tot 17.00 uur

NB. Buiten reguliere openingstijden op aanvraag!

Info@funcenteramstelveen.nl
020 – 44 11 400

Fun Center Amstelveen

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400

 

 

Kom Gezellig Langs: