fbpx

Kinderfeestjes

The best party ever! Het All-in Fun kinderfeestje is het tofste feestje wat je in Amstelveen en omstreken kan houden!

Kinderfeestjes zien er als volgt uit: 1,5 uur lang onbeperkt Jumpen, minimaal 1 sessie Lasergamen, Games en movies op groot scherm. Karaoke (inclusief TikTok hits) en poolbiljarten! Na 1,5 uur gaan de kinderen nog 30 minuten aan tafel om vervolgens lekker frietjes te eten, een snack naar keuze en tijdens het hele feestje onbeperkt limonade. Om het feestje helemaal compleet te maken is het mogelijk om een Kids goodiebag 6,50 euro erbij te bestellen. In de goodiebag zitten leuke gadgets waar de kinderen meteen mee kunnen spelen, zakje chips of popcorn en een drankje. Gripsokken zijn verplicht en deze zijn te koop voor 2 euro! Groot voordeel, sokken zitten ook bij de goodiebag. Is 1,5 uur niet genoeg, boek dan 2 blokken.

Wil je een eigen taart mee nemen. Hieperdepiep dan kan dat ook. Wij rekenen daarvoor 8,50 euro voor de bordjes en de afwas.
Pure beleving! Breng je kinderen gewoon naar Fun Center Amstelveen en wij doen de rest! Hebben de kinderen veel plezier en wil je als ouder het stiekem ook proberen, dat kan! Meld je dan even bij de bar😉
KINDERFEESTJE 22,50 (Totale duur 2 uur)
• 1,5 uur onbeperkt jumpen, minimaal 1 sessie lasergamen, karaoke, games, movies en poolbiljart
• Feesttafel
• 30 minuten onbeperkt limonade, patat, snack naar keuze

Is zingen helemaal jou ding, ga dan helemaal los in de Karaoke Party Room! Combineer bovenstaande feestje met 1 extra uur Karaoke voor 10 euro per persoon met een minimum van 8 personen.

Let op! Confettikanonnen zijn niet toegestaan. Doe je het stiekem toch, dan ruimen wij dit natuurlijk met alle liefde op, maar betaal jij 20 euro fooi voor ons team 😉

Tarieven

Kinderfeestjes zien er als volgt uit: 1,5 uur All-in, Onbeperkt Jumpen, minimaal 1 sessie Lasergamen, Games en movies op een groot scherm, Poolbiljart en meer! Na de activiteiten ga je eten en er is onbeperkt limonade. Daarnaast kan je een goodiebag bestellen en je kunt zelfs je eigen taart mee nemen. Hieperdepiep!

Karaoke Party (8+)

Voor de perfecte party van jouw superstar in notendop bieden wij de Karaoke Party aan. Hierin zitten verschillende activiteiten; 1,5 uur onbeperkt jumpen, lasergamen, karaoke, games, movies en poolbiljart. De feesttafel met 30 minuten onbeperkt limonade, patat en een snack naar keuze.

Daarnaast kun je een uur lang zingen en feesten in onze karaoke party room. Geniet van een gezellige sfeer en een enorme collectie aan populaire (kinder)nummers.

FAQ

Jumpen is springen op trampolines. Funcenter Amstelveen staat bekend om meer dan 30 aaneengeschakelde trampolines, tumblingbaan en foampit. De trampolines zijn voor elk niveau en elke leeftijd vanaf 5 jaar.

Ja. Het dragen van Jumpsokken is verplicht voor iedereen die de trampolines betreedt, dus ook als je niet actief gaat Jumpen. De redenen hiervoor zijn veiligheid en hygiëne. Jumpsokken zijn verkrijgbaar aan de bar voor €2,- per paar in verschillende maten.

Je springt het beste in gemakkelijke sportkleding. Trek kleding aan waarin je soepel kunt bewegen en waar geen knopen, ritsen of scherpe onderdelen aanzitten. Denk hierbij aan een sportoutfit, joggingbroek en T-shirt. Verder draag je Jumpsokken, deze neem je mee van huis of de verkrijgen bij de bar.

Het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen. Maar in onze horeca vind je een uitgebreid aanbod.

Nee, niet op elk tijdstip. We werken met tijdsblokken van 1,5 uur. De tijdsblokken starten om 10.30, 12.00, 13.30, 15.00 en 16.30 uur.

Indien de ouders/ begeleiders niet mee het trampoline veld op gaan om mee te Jumpen en lasergame, dan hoeven zij ook geen entree te betalen. Ouders en begeleiders zijn van harte welkom in het horeca gedeelte van ons park, waar zij onder het genot van iets te eten of te drinken uitzicht hebben op het trampolinepark.

Ja, we hebben de mogelijkheid om, om te kleden in de kleedkamers.
Nee, we hebben geen kluisjes.

Voor elke reservering geldt, dat als u een reservering maakt u een x aantal plekjes op de trampoline reserveert. Dat betekend dus dat er meerdere personen/groepen op de trampoline aanwezig zullen zijn.

Ja, de beneden verdieping is rolstoelvriendelijk.

U kunt telefonisch een reservering maken en bij aankomst van de reservering betalen met pin of cash.

All-In €15,50 zijn 1,5 uur de activiteiten, het kinderfeestje €21,- is een aanvulling op het All-In pakket. Voor €21,- p.p. krijgen de kids frietjes, een snack naar keuze (kipnuggets, kaassoufflé, frikandel), onbeperkt limonade en een feesttafel.

Een sessie lasergame duurt 20 min inclusief uitleg en score. Het spel zelf duurt 12 min. Wij adviseren een minimale leeftijd van 7 jaar. Kinderen jonger dan 7 jaar kunnen het lasergamen als spannend en eng ervaren.

Dat kan binnen een tijdsblok. De prijs hiervoor is €15,50 p.p.

Openingstijden:

Zondag t/m Donderdag: 10:30– 18:00 uur

Vrijdag en Zaterdag: 10:30– 22:00 uur

ALL NIGHT LONG start om 19:00tot 22:00 uur

Kerstavond tot 16.30 uur

1ste kerstdag 12.00 tot 17.00 uur

2de kerstdag van 12.00 tot 17.00 uur

Oudjaarsavond tot 17.00 uur

Nieuwjaarsdag 12.00 tot 17.00 uur

NB. Buiten reguliere openingstijden op aanvraag!

Info@funcenteramstelveen.nl
020 – 44 11 400

Fun Center Amstelveen

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400

 

 

Kom Gezellig Langs: