fbpx

Karaoke fun

Het arrangement karaoke fun is dé ideale activiteit met je vrienden, familie of collega’s. Bij Fun Center Amstelveen, gevestigd in Amstelveen, geniet je samen met jouw gezelschap van een heerlijke middag of avond karaoke. Wij organiseren voor jullie de perfecte karaoke-party, zodat het jullie aan niets ontbreekt. Zo geniet je gegarandeerd van een geslaagd karaokefeestje.

Geniet van een geslaagd feestje met karaoke fun

Geniet samen met je vrienden, familie of collega’s van karaoke fun bij ons amusementscenter. Wij organiseren de leukste karaoke-party dat geschikt is voor elk groepsuitje. Bij onze party room profiteer je van een gezellige ruimte waar zich een podium bevindt. Samen met de karaokemachine maakt dit de ruimte helemaal compleet. Tijdens de karaoke-fun kun je een kroegruimte huren waar het feest gegarandeerd losbarst. Het organiseren van een karaoke-party was nog nooit zo eenvoudig als met onze faciliteiten.

Breid je karaoke-party uit met andere cateringmogelijkheden

Als je op zoek bent naar een actief bedrijfsuitje, behoort het organiseren van een karaoke-party zeker tot de mogelijkheden. Swing mee met je favoriete nummers en laat je stembanden de vrije loop. Je hoeft niet goed te kunnen zingen om te genieten van de karaoke fun. Het gaat tenslotte om de gezelligheid met je gezelschap. Ook is karaoke als kinderfeestje een super leuke activiteit. Kinderen kunnen zich lekker laten gaan op de muziek van de karaoke.

Reserveer direct je karaoke uitje

Beleef gegarandeerd plezier door een geweldige karaoke-party te organiseren bij ons op locatie. Als je op zoek bent naar een leuk uitje, is karaoke altijd een goed idee. Daarom organiseren wij ook karaoke als groepsuitje. Reserveer direct jouw ruimte voor jou en je gezelschap. Laat het zingen maar beginnen!

Karaoke Party Of Karaoke Bedrijfsuitje aanvragen:

Openingstijden:

Zondag t/m Donderdag: 10:30– 18:00 uur

Vrijdag en Zaterdag: 10:30– 22:00 uur

ALL NIGHT LONG start om 19:00tot 22:00 uur

Kerstavond tot 16.30 uur

1ste kerstdag 12.00 tot 17.00 uur

2de kerstdag van 12.00 tot 17.00 uur

Oudjaarsavond tot 17.00 uur

Nieuwjaarsdag 12.00 tot 17.00 uur

NB. Buiten reguliere openingstijden op aanvraag!

Info@funcenteramstelveen.nl
020 – 44 11 400

Fun Center Amstelveen

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400

 

 

Kom Gezellig Langs: