fbpx

Karaoke fun

Het arrangement karaoke fun is dé ideale activiteit met je team of bedrijf. Organiseer een te gekke borrel bij Fun Center Amstelveen en leer je collega’s of vrienden tijdens karaoke kennen op een nieuwe manier. Wij verzorgen de volledige catering zodat het jullie aan niets ontbreekt. Zo heb je gegarandeerd een te gek feestje. Bekijk online ons aanbod aan arrangementen om de perfecte karaoke-party in Amstelveen te organiseren. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een zorgeloze dag bij ons amusementscenter.

Geniet van een geslaagd feestje met karaoke fun

Als je de Party Room binnenloopt bij ons centrum in Amstelveen, heb je meteen zin in karaoke fun. De uitstraling van jouw eigen karaokebar heeft veel weg van een moderne kroeg. Het podium samen met de karaokemachine maakt het geheel af, waardoor je verzekerd bent van een fantastisch feestje. Huur je eigen privékroeg bij ons overdekte amusementscenter om een geweldige karaoke-party te organiseren in Amstelveen. Het arrangement voor karaoke fun kun je uitbreiden met diverse cateringmogelijkheden. Zo heb je alles binnen handbereik om een geslaagde karaoke-party te organiseren. Combineer karaoke met een van onze andere geweldige groepsactiviteiten voor binnen, zoals indoor trampolinespringen in een van de leukste trampolineparken van Nederland of lasergamen in de verlaten haven van New York.

Vraag een offerte op maat aan

Beleef gegarandeerd plezier door een geweldige karaoke-party te organiseren bij ons in Amstelveen. Onze Karaoke Party Room of gehele binnenlocatie is te huur voor bedrijfsborrels, feestjes en partijen tot wel 250 personen. Huur de ruimte per uur of vraag een offerte aan voor een op maat gemaakt combi-arrangement voor jou en je gezelschap. Wil je meer informatie over het arrangement voor karaoke fun in Amstelveen of onze tarieven? Bel naar 020 44 11 400 of stuur ons een e-mail via info@funcenteramstelveen.nl. We helpen je graag met het organiseren van een geslaagde karaoke-party. We bieden ook leuke en actieve arrangementen voor kinderen.

Karaoke Party Of Karaoke Bedrijfsuitje aanvragen:

Openingstijden:

Zondag t/m Donderdag: 10:30– 18:00 uur

Vrijdag en Zaterdag: 10:30– 22:00 uur

ALL NIGHT LONG start om 19:00tot 22:00 uur

Kerstavond tot 16.30 uur

1ste kerstdag 12.00 tot 17.00 uur

2de kerstdag van 12.00 tot 17.00 uur

Oudjaarsavond tot 17.00 uur

Nieuwjaarsdag 12.00 tot 17.00 uur

NB. Buiten reguliere openingstijden op aanvraag!

Info@funcenteramstelveen.nl
020 – 44 11 400

Fun Center Amstelveen

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400

 

 

Kom Gezellig Langs: