fbpx

ONLINE RESERVEREN

Groepsfeest

Fun Center Amstelveen heeft in november 2023 een complete metamorfose ondergaan, waardoor er een geweldige feestlocatie is ontstaan voor school- en groepsfeesten, voor jubilea en bruiloften. Ben je op zoek naar alleen een feestlocatie of een activiteiten locatie? Wij kunnen het allemaal. Wij weten zeker dat wij je een WOW moment kunnen laten beleven

Zoek je de perfecte ruimte voor je feest?

Organiseer je verjaardagsfeest

Je wordt 40 of 50 jaar en je wilt een feestje geven. Dan is dit de locatie om een knalfeest te geven. Van 70's tot houseparty, wij zijn van alle markten thuis. Er zijn al heel wat jarigen je voor geweest met themafeestjes als 80's 90's, techno en Amsterdamse avond. Met een walking diner of een heerlijk samengesteld buffet maak je je feest natuurlijk helemaal compleet. Wij nemen je alles uit handen, zelfs de partybus kunnen wij regelen, om een onvergetelijk feest te geven.

Trouwfeest?

Gaan jullie trouwen? Sinds november 2023 zijn wij een geweldige feestlocatie voor jullie trouwfeest. De gehele locatie kan je al afhuren vanaf 70 personen. Met onze nieuwe inrichting en hypermoderne apparatuur is dit de locatie waar je naar zoekt. Qua eten en drinken kan je met ons alle kanten op. Van bruidstaart tot aan bekende artiesten en van vervoer tot aan American buffet, wij kunnen alles regelen.

Maak een onvergetelijke dag die je niet snel vergeet

Feesten vanaf 70 personen kunnen een exclusief feest geven bij Fun Center Amstelveen. Hier maken wij een offerte voor zoals bovengenoemd.

Voorbeeld Groepsfeest

v.a. € 65,00 p.p.:

Reserveer een ruimte voor je groepsfeest

Ben jij op zoek naar de perfecte ruimte voor jouw bedrijfsfeest? Zoek dan niet verder, bij ons vind je gegarandeerd alles wat je nodig hebt voor een knalfeest. Op onze locatie zijn er verschillende mogelijkheden als je op zoek bent naar een ruimte. Ontdek daarom snel onze tarieven en reserveer meteen je bedrijfsfeestruimte waar jij samen met jouw collega’s een onvergetelijke dag beleeft.

Openingstijden:

Info@funcenteramstelveen.nl
020 – 44 11 400

Fun Center Amstelveen

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400

 

 

Kom Gezellig Langs: