fbpx

Borrel organiseren

Wil jij een onvergetelijke borrel organiseren voor je bedrijf in Amstelveen? Dan is Fun Center Amstelveen, gevestigd in Amstelveen, dé plek voor jou. Wij zijn een veelzijdig amusementscenter voor een onvergetelijke dag met je familie, vrienden of collega’s. Door onze verschillende arrangementen, vindt je altijd wel iets wat helemaal past bij jullie wensen. Sluit je actieve activiteit af met een compleet verzorgde borrel.

Interesse in een bedrijfsborrel?

Een gezellige borrel organiseren na een actieve en leuke dag

Een compleet verzorgde borrel organiseren is bij ons amusementscenter heel eenvoudig. Kies voor een van onze groepsactiviteiten en maak herinneringen om nooit te vergeten. Voor je heerlijk achterover leunt bij onze borrel, kun je kiezen om deel te nemen aan bijvoorbeeld het zingen van karaoke of een van onze andere activiteiten. Er zijn verschillende activiteiten waaruit je kunt kiezen. Wanneer de activiteit voorbij is, geniet je van een heerlijk georganiseerde borrel met een lekker hapje en drankje. Of het nu gaat om een borrel met vrienden, familie of een bedrijfsborrel: wij organiseren voor elke gelegenheid heerlijke lekkernijen. Geniet van onze faciliteiten en beleef samen met jouw gezelschap een onvergetelijke borrel bij ons overdekte amusementscenter voor jong en oud.

Geniet van een georganiseerde borrel

Wil je een gezellige borrel organiseren bij ons amusementscenter? We helpen je graag met het samenstellen van het perfecte uitje, inclusief gezellige borrel. Zo beleef jij samen met jouw vrienden, collega’s of familie een gezellige dag. Geniet van een compleet georganiseerde borrel met jouw gezelschap.

Openingstijden:

Zondag t/m Donderdag: 10:30– 18:00 uur 
(VOOR GROEPEN EN BEDRIJVEN BOVEN DE 15 PERSONEN OPEN TOT 00.00 UUR)

Vrijdag en Zaterdag: 10:30– 22:00 uur

ALL NIGHT LONG start om 19:00tot 22:00 uur

Kerstavond tot 16.30 uur

1ste kerstdag 12.00 tot 17.00 uur

2de kerstdag van 12.00 tot 17.00 uur

Oudjaarsavond tot 17.00 uur

Nieuwjaarsdag 12.00 tot 17.00 uur

NB. Buiten reguliere openingstijden op aanvraag!

Info@funcenteramstelveen.nl
020 – 44 11 400

Fun Center Amstelveen

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400

 

 

Kom Gezellig Langs: