fbpx

Springen op trampolines in ons indoor park

Wil jij springen op trampolines in het leukste indoor trampolinepark voor jong en oud? Jumpen, oftewel trampolinespringen, is pas echt leuk bij Fun Center Amstelveen in Noord-Holland. Bij ons staan meer dan dertig aaneengeschakelde trampolines te wachten op een sprong van jou. Leef je helemaal uit in de dunking zones, op de tumblingbaan of in de foampit. Met al die attributen is het niet gek dat wij een van de leukste trampolineparken van Nederland zijn. Kom genieten van onze vele trampolines in ons geweldige indoor trampolinepark.

Interesse in een bedrijfsborrel?

Ontdek onze trampolines tijdens een dagje weg in ons indoor amusementscenter

Wil je tijdens een indoor kinderfeestje, een schooluitje of een bedrijfsuitje trampolinespringen op een geweldige indoorlocatie? Of je nu met vrienden, familieleden of collega’s wilt komen springen: bij ons amusementscenter is iedereen welkom. Laat iedereen zien wat voor sprongen jij kan maken, of geniet van de acrobatische kunsten van anderen. Ons indoor trampolinepark zorgt hoe dan ook voor veel plezier bij alle bezoekers. Combineer het trampolinespringen met andere overdekte en actieve activiteiten bij ons all-in amusementscenter in Amstelveen en sluit je dag gezellig af met een drankje. Wij bieden verschillende arrangementen met activiteiten zoals trampolinespringen, lasergamen en karaokezingen aan, zodat je verzekerd bent van een geweldige dag bij ons indoor amusementscenter.

Reserveer online of vraag ons naar de mogelijkheden

Bezoek ons indoor trampolinepark en ontdek onze aaneengeschakelde trampolines en leuke hindernissen. Ben je benieuwd naar onze all-in arrangementen of wil je zelf een combi-arrangement samenstellen? Vraag ons naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 020 44 11 400 of stuur een e-mail naar info@funcenteramstelveen.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.

Openingstijden:

Zondag t/m Donderdag: 10:30– 18:00 uur

Vrijdag en Zaterdag: 10:30– 22:00 uur

ALL NIGHT LONG start om 19:00tot 22:00 uur

Kerstavond tot 16.30 uur

1ste kerstdag 12.00 tot 17.00 uur

2de kerstdag van 12.00 tot 17.00 uur

Oudjaarsavond tot 17.00 uur

Nieuwjaarsdag 12.00 tot 17.00 uur

NB. Buiten reguliere openingstijden op aanvraag!

Info@funcenteramstelveen.nl
020 – 44 11 400

Fun Center Amstelveen

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400

 

 

Kom Gezellig Langs: