fbpx

Kroegruimte huren in Noord-Holland

Heb jij iets te vieren en wil je hiervoor een kroegruimte huren in Amstelveen, gelegen in Noord-Holland. Natuurlijk wil je speciale gelegenheden als een verjaardag of jubileum niet voorbij laten gaan. Er zijn genoeg redenen te bedenken om een kroegruimte te reserveren. Bij Fun Center Amstelveen organiseer je gegarandeerd een onvergetelijke dag, voor welke gelegenheid dan ook.

Zoek je de perfecte ruimte voor je bedrijfsfeest?

Een kroegruimte huren voor een toffe dag met jouw gezelschap

Er is altijd genoeg reden voor een feestje, want er is altijd wel iets te vieren. En dat doe je natuurlijk door een kroegruimte te huren bij ons amusementscenter. Wil je een speciale gelegenheid vieren door middel van een georganiseerde borrel? Als je bij ons een kroegruimte gaat reserveren, profiteer je niet alleen van een toffe ruimte, maar ook van lekkere hapjes en drankjes. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt om een topdag te beleven.

Geniet van leuke faciliteiten in onze kroegruimte

Als je ervoor kiest om bij ons een kroegruimte gaat reserveren, wordt je van a tot z ontzorgd. Geniet samen met je gezelschap van verschillende faciliteiten. Houd je van muziek? Dan is karaoke zingen gegarandeerd iets wat je moet doen! Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten die je kunt combineren met het huren van een kroegruimte. Ontdek onze indoor trampolines, de lasergame-arena of ontdek onze andere groepsactiviteiten. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk dagje uit.

Huur jouw kroegruimte

Wil jij graag een kroegruimte reserveren voor jou en je gezelschap? Start dan meteen en huur een kroegruimte op onze locatie. Ontdek snel alle mogelijkheden die je bij ons amusementscenter hebt samen met de bijbehorende tarieven. Beleef een topdag met je familie, vrienden of collega’s.

Openingstijden:

Zondag t/m Donderdag: 10:30– 18:00 uur 
(VOOR GROEPEN EN BEDRIJVEN BOVEN DE 15 PERSONEN OPEN TOT 00.00 UUR)

Vrijdag en Zaterdag: 10:30– 22:00 uur

ALL NIGHT LONG start om 19:00tot 22:00 uur

Kerstavond tot 16.30 uur

1ste kerstdag 12.00 tot 17.00 uur

2de kerstdag van 12.00 tot 17.00 uur

Oudjaarsavond tot 17.00 uur

Nieuwjaarsdag 12.00 tot 17.00 uur

NB. Buiten reguliere openingstijden op aanvraag!

Info@funcenteramstelveen.nl
020 – 44 11 400

Fun Center Amstelveen

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400

 

 

Kom Gezellig Langs: