fbpx

Feestruimte afhuren in Amstelveen

Als je een onvergetelijk feest wilt organiseren, kun je een feestruimte afhuren bij ons amusementscenter in Amstelveen, gelegen in de provincie Noord-Holland. Wil jij een speciale gelegenheid niet zomaar voorbij laten gaan? Dan organiseer je natuurlijk een knalfeest! Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of een andere gelegenheid; bij ons vind je gegarandeerd de perfecte feestlocatie reserveren. Als je kiest om bij Fun Center Amstelveen een feestlocatie te huren, beleef je gegarandeerd een topdag!

Wil je een perfecte feestruimte afhuren voor jouw gezelschap?

Een feestruimte afhuren voor een onvergetelijke dag

Ben je binnenkort jarig? Vier je je jubileum? Ben je geslaagd? Of is het tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje. Allemaal redenen voor een feestje. Je kunt bij ons een feestruimte afhuren om samen met jouw gezelschap de perfecte dag te beleven. Als je bij ons een feestlocatie gaat reserveren, wordt je van a tot z ontzorgd. Geniet samen met je familie, vrienden of collega’s van heerlijke hapjes, drankjes en natuurlijk onze andere faciliteiten. Bij ons vind je gegarandeerd een perfecte kroegruimte voor jouw feest.

Een feestlocatie reserveren voor jou en je gezelschap

Bij ons amusementscenter is alles mogelijk. Wil jij een tof bedrijfsfeest organiseren en wil je hiervoor een feestlocatie huren? Of wil je een feestlocatie reserveren voor een andere soort viering? Wat de reden voor je feestje ook is, wij bieden hiervoor de perfecte locatie aan. Daarnaast kun je verschillende activiteiten combineren voor een onvergetelijke dag. Oefen bijvoorbeeld je zangkunsten tijdens een heerlijk potje karaoke en hoor wie er de beste stembanden heeft. Dit kan allemaal door het afhuren van onze feestruimte. Daarnaast kun je natuurlijk ook onze andere activiteiten combineren voor een onvergetelijke dag.

Huur jouw feestlocatie bij ons amusementscenter

Ben jij op zoek naar de feestruimte die je kunt afhuren? Dan zit je helemaal goed bij Fun Center Amstelveen. Ontdek onze locatie en start met het reserveren van jouw feestlocatie. Wil je naast een feestlocatie huren ook gebruik maken van onze andere faciliteiten? Ontdek dan snel alle mogelijkheden die wij je aanbieden en huur meteen jouw favoriete feestlocatie.

Openingstijden:

Info@funcenteramstelveen.nl
020 – 44 11 400

Fun Center Amstelveen

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400

 

 

Kom Gezellig Langs: