Bedrijfsuitjes

‘The best party ever’ voor je team of bedrijf? Doe dit dan bij Fun Center Amstelveen. Tijdens het feest, event of borrel is het mogelijk om te golfen, poolen en/of te gamen op groot scherm en onder begeleiding van een Jumpers coach trampoline te Jumpen en te lasergamen.

Even opfrissen en door in de Karaoke Party Room! Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan! Wil je een thema feest organiseren, zoals bijvoorbeeld een 70’s of 80’s party, dan verzorgen wij dit van Abba tot ZZ Top.

Liever wat zakelijker? Geef dan uw team een nieuwe dimensie met ons interactieve Indoor Golf- of Bootcamp Trampolineprogramma. Een leuke doch pittige work-out of een introductie met de golfsport door een PGA Professional op de Full Swing Golfsimulators. Wij zorgen ervoor dat iedereen met veel plezier een introductie krijgt met het golfen. Niet getreurd, ook voor de gevorderde golfers is er voldoende uitdaging. Zo kun je 9 of 18 holes spelen op de 42 topbanen van de wereld. In onze trainingsruimte heb je ook nog de mogelijkheid om de nieuwe doelstellingen van het nieuwe jaar te presenteren. Natuurlijk verzorgen wij de catering.

Omdat elk bedrijf anders is en andere wensen heeft, maken wij graag een offerte op maat.