1

Kinderfeestjes

‘The best party ever’

Voor elk kind ‘the best party ever’. Veilig en spannend lasergamen afgestemd op elke leeftijdsgroep, Pure beleving! Onvergetelijk! Boek vandaag nog je eerste game.

2

Scholen en groepen

Lasergame

Regelmatig bezoeken grote en kleine groepen van basis- en middelbare scholen ons. Naast Jumpen op onze trampolines, is nu ook Lasergamen mogelijk. Boek nu snel voordat we vol zijn.

3

Bedrijfsuitjes

Unieke bedrijfsuitjes op maat

Speciaal voor bedrijven maken we een op maat gemaakt programma en krijg je gegarandeerd een onvergetelijk en leuk uitje met uiteenlopende activiteiten zoals lasergamen, trampoline springen en golfen.

4

Lasers events

Lasers

Boek onze combinatie deal! 1 uur Jumpen en 1 sessie Lasergame voor € 15,-. Ook zijn wij vrijdag en zaterdagavond open tot 23.00 uur.

Openingstijden
Man t/m Don 11 – 18:00 uur
Vrijdag 11 – 23:00 uur
Zaterdag             11 – 23:00 uur
Zondag             11 –18:00 uur
Tijdens vakanties
Man  t/m Zon 10 – 18:00 uur
2e Kerstdag 12 – 17:00 uur
*) Buiten reguliere openingstijden op aanvraag!
Reserveren

Klaar om af te strepen van je bucketlist? Vrij Jumpen, Lasergamen of de nieuwste karaokesongs zingen? Verjaardagsfeestje of groepsuitje?

Lasergame Amstelveen
leasers

Met meer dan 30 aaneen- geschakelde trampolines, 2 dunking zones, een tumblingbaan, een foampit één van de leukste trampolineparken van Nederland. Het Jumpers verjaardagsfeestje staat in de top 10 leukste kinderfeestjes van Amstelveen, Amsterdam Aalsmeer, Uithoorn en omstreken.