fbpx

Organiseer een kinderfeestje met lasergamen

Als je een kinderfeestje organiseert, is lasergamen een van de populairdere activiteiten. Bij ons amusementscenter in Amstelveen, Noord-Holland, beleef je gegarandeerd het leukste kinderfeestje met lasergamen in een leuke arena. Wij verzorgen het lasergame-kinderfeestje tot in detail en zorgen ervoor dat de kinderen een fantastische dag beleven. Ontdek onze verschillende arrangementen.

Interesse in een kinderfeestje met lasergamen?

Organiseer een geweldig kinderfeestje door te lasergamen in een toffe arena

Een lasergame-kinderfeestje is altijd een goed idee. De kinderen ontdekken op een spannende manier de verlaten haven van New York City in ons overdekte amusementscenter. Wij hebben een toffe arena waar je tijdens een indoor kinderfeestje helemaal los kunt gaan. Verstop je goed, sla toe op het juiste moment en versla je vijanden. Als kind kun je helemaal op gaan in onze indoor-lasergame arena. Met lasergamen breng je elk kinderfeestje tot een succesvol einde.

Combineer verschillende activiteiten tijdens je lasergame-kinderfeestje

Lasergamen is een leuke activiteit voor bij een kinderfeestje. Ook lasergamen als schooluitje wordt veel geboekt, omdat het een populaire activiteit is onder kinderen. Wil je het arrangement lasergamen voor een kinderfeestje combineren met een van onze andere leuke activiteiten? Wij helpen je graag met het samenstellen van een compleet verzorgde dag! Een lasergame-kinderfeestje bij ons Fun Center Amstelveen staat garant voor een dag om te herinneren. Geniet ook van een georganiseerde borrel om de maagjes mee te vullen voor na de activiteiten.

Boek snel je kinderfeestje

Reserveer vandaag nog een lasergame-kinderfeestje op onze binnenlocatie en kom anderhalf uur onbeperkt lasergamen. Met lasergamen wordt elk kinderfeestje gegarandeerd een succes. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combi-arrangement. Ontdek snel de mogelijkheden en leg je boeking vast!

Openingstijden:

Zondag t/m Donderdag: 10:30– 18:00 uur 
(VOOR GROEPEN EN BEDRIJVEN BOVEN DE 15 PERSONEN OPEN TOT 00.00 UUR)

Vrijdag en Zaterdag: 10:30– 22:00 uur

ALL NIGHT LONG start om 19:00tot 22:00 uur

Kerstavond tot 16.30 uur

1ste kerstdag 12.00 tot 17.00 uur

2de kerstdag van 12.00 tot 17.00 uur

Oudjaarsavond tot 17.00 uur

Nieuwjaarsdag 12.00 tot 17.00 uur

NB. Buiten reguliere openingstijden op aanvraag!

Info@funcenteramstelveen.nl
020 – 44 11 400

Fun Center Amstelveen

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400

 

 

Kom Gezellig Langs: