fbpx

Karaoke voor kids

Wil jij karaoke organiseren dat speciaal gericht is op kids? Bij ons amusementscenter in Amstelveen, Noord-Holland, beleef je gegarandeerd het leukste kinderfeestje met karaoke. Zing mee met de leukste en nieuwste hits van het moment. Onze karaoke voor kinderen richt zich ook op verschillende Tik-Tok-liedjes. Geniet van leuke muziek in een compleet verzorgde karaokebar. Fun Center Amstelveel heeft het allemaal!

Interesse in karaoke voor kids?

Karaoke zingen voor kids tijdens een kinderfeestje

Houd jouw kind van muziek en zingen? Dan is het zingen van karaoke een uitstekend idee als kinderfeestje. Onze karaoke richt zicht volledig op kinderen. De kids kunnen helemaal losgaan op hun favoriete liedjes tijdens de karaoke. Bij ons beleef je gegarandeerd de leukste karaoke fun. Je stelt gemakkelijk je eigen karaoke feestje samen, met de leukste activiteiten. Doordat je vele kanten op kunt, is karaoke als groepsuitje altijd een groot succes!

Combineer karaoke met andere activiteiten voor kinderen

Wil je graag een kinderfeestje met karaoke organiseren voor je kind? Wij hebben alles in huis voor een geslaagd kinderfeestje. Wij richten onze karaoke namelijk op hits, speciaal voor de kids. Naast karaoke hebben wij nog andere groepsactiviteiten die geschikt zijn voor kinderen. Door onze ruime keuze in activiteiten, organiseer je altijd het leukste indoor kinderfeestje. Natuurlijk is er ook gedacht aan een hapje en een drankje om de buikjes te vullen.

Stel jouw ideale karaokefeestje samen

Beleef gegarandeerd een geweldige dag bij Fun Center Amstelveen. Reserveer een kinderfeestje met karaoke voor kids of ontdek onze andere actieve activiteiten voor kinderen. Er is namelijk genoeg te beleven op onze locatie. Reserveer direct een plek voor het kinderfeestje en laat de voorpret maar beginnen.

Openingstijden:

Zondag t/m Donderdag: 10:30– 18:00 uur 
(VOOR GROEPEN EN BEDRIJVEN BOVEN DE 15 PERSONEN OPEN TOT 00.00 UUR)

Vrijdag en Zaterdag: 10:30– 22:00 uur

ALL NIGHT LONG start om 19:00tot 22:00 uur

Kerstavond tot 16.30 uur

1ste kerstdag 12.00 tot 17.00 uur

2de kerstdag van 12.00 tot 17.00 uur

Oudjaarsavond tot 17.00 uur

Nieuwjaarsdag 12.00 tot 17.00 uur

NB. Buiten reguliere openingstijden op aanvraag!

Info@funcenteramstelveen.nl
020 – 44 11 400

Fun Center Amstelveen

Langs de Werf 7
1185 XT Amstelveen-zuid
020-4411400

 

 

Kom Gezellig Langs: