Lasergame

Lasers Amstelveen is een lasergame arena binnen het Fun Center Amstelveen, gevestigd te Amstelveen. Langs de werf 7 Pure beleving voor jong en oud. Een activiteit die je samen met je familie , collega’s of vrienden kan spelen.

Je waant je in een havengebied van New York, een unieke omgeving met verschillende zones, een gangenstelsel en verassende items met licht- en geluidseffecten.  Je speelt met twee of drie groepen tegen elkaar. Er zijn meerdere spelvarianten mogelijk, welke door de ‘Commandant’ per spel wordt bepaald. Zijn instructies en orders dienen opgevolgd te worden om jouw veiligheid en speelplezier zoveel mogelijk te waarborgen. De Commandant geeft je instructies over veiligheid, omgang met jouw lasergun en de regels binnen de arena. Het is zowel de bedoeling om zoveel mogelijk punten individueel te behalen als als team. Dit doe je doormiddel van je tegenstander te raken of uit te schakelen. De Commandant heeft de mogelijkheid om niet opgevolgde instructies of overtredingen te straffen door punten in mindering te brengen en bij ernstige overtredingen je te elimineren uit het speelveld!

 

Naast het lasergamen heeft het centrum een indoor trampolinepark, een (karaoke) party room, 4 full swing golf simulators en een ruime horecaruimte. Fun Center Amstelveen is uitermate geschikt voor feesten en partijen voor zowel particulieren als bedrijven. Overdag vinden er bijvoorbeeld veel kinderfeestjes plaats en in de avonduren worden wij regelmatig afgehuurd door bedrijven of verenigingen.