feestkamer

Restaurant/bar

Het horecagedeelte heeft een warme en leuke sfeer, waar je gezellig kunt genieten van de open uitstraling van het centrum. Fun Center Amstelveen richt zich op het hele gezin en dat vind je terug in de inrichting.

3

Feestkamer

Fun Center Amstelveen heeft een ruimte die speciaal is ingericht voor verjaardagspartijtjes en kinderfeestjes. Hier heb je dan als het ware je privé feesttafel die in combinatie met de arrangementen te boeken zijn.

restaurant

Pooltafels

Ook  voor een gezellige borrel met een bitterballetje ben je bij Fun Center Amstelveen aan het juiste adres. Naast het trampolinepark, de 4 full swing golf simulators zijn er twee professionele Wilhelmina Poolbiljards aanwezig bij Jumpers.

arcade-race-driver

Arcade Race Machine

Keihard racen in onze arcade race machine, spannend voor jong en oud! Top race games voor iedereen die altijd al de nieuwe Max verstappen wilde zijn. Daag nu je vrienden uit voor een spannend ritje tegen elkaar.

air-hockey

Air Hockey tafel

Even lekker tussendoor knallen en scoren met een super snelle puck. Veeg al je vrienden van tafel op onze spannende Air Hockey tafel